Истината е, че Лейла се върна от Аржентина доста своеволна и, изглежда, едното левче не е вече никакъв стимул за нея. И все пак, днес имаме нов въпрос! Той е от бродника от Хайделберг, беглеца от военната хунта, гениалния заварчик и киноманиак Луис:

Здравей Лейла, когато си на кино, кога е по-добре да се отиде до тоалетната – преди началото на филма или след края?

— Здравей Луис, най-накрая един наистина труден въпрос! Аз веднага бих казала, че е по-добре преди, но съм умна и се досещам, че тук може да има някаква клопка. Обадих се на чичо Дони и ето какво каза той:
Първо, каза, най-хубавите филми са дълги, затова гледайте по възможност да избирате по-дългички филми. Преди началото на филма, каза, най-добре е да се изпият няколко чаши вода. Може и сок, а за големите може и бира. Гледаш филма, наслаждаваш се дългичко и когато най-сетне свърши най-важното е да не се бърза, а да се изчака да минат всичките надписи. Един вид, те също са част от филма. Щом надписите свършат, тогава вече може да се иде до тоалетната. Там, разбира се, каза чичо Дони, ще има голяма опашка и ти ще си последен. Или последна. Или последно. Така де. И тогава, каза чичо, е нааай-добрия момент! Тогава влизаш, свършваш си работата, а щом излезеш, дори и филма да не е бил много интересен, ще излезеш с усмивка на устата и ще знаеш, че въпреки всичко си е струвало.
Ехххх, чичо!

© Ga, Ga - Chwala bohaterom (1986)